Bemutatkozás

A szájtetoválás készítése számomra az ajkaknak azt a szín és forma harmóniáját jelenti, amely esztétikailag tökéletes összhatást biztosít az arccal, hosszú ideig biztosítja számára ajkai kifogástalan megjelenését, és megerősíti vendégem magabiztosságát.

Félsatír elötte - Félsatír utána Félsatír előtte – Félsatír utána

Munkáim során ezért a tökéletes precizitáson felül maximálisan törekszem arra, hogy minden vendégem számára megtaláljam az egyéniségéhez, adottságaihoz leginkább illő szájformát és szájszínt. Ennek érdekében szájtetoválásaimat minden esetben személyre szabottan készítem el, amely során vendégeim igényei mellett figyelembe veszem ajkai természetes adottságait, szája formájának, színének lehetőségeit. Egyedülállóan széles festékszín palettám biztosítja, az archoz, személyiséghez leginkább illő szájszín tökéletes kiválasztását.

Garancia szájtetoválásaim minőségére…

Tudás

Gárdai Éva Sminktetováló

Gárdai Éva Száj tetoválás készítése közben

Közel 20 éves sminktetoválói gyakorlattal rendelkezem, ezalatt jelentős szakmai tudásra, gyakorlati tapasztalatra tettem szert a szájtetoválás területén is. A hazai Long-Time-Liner Linergist képzésen felül számos hazai és nemzetközi továbbképzésen, fórumon vettem és veszek részt annak érdekében, hogy az olyan klasszikusnak számító technikákon, mint a fél satírozás, teljes ajaksatírozás, a legkorszerűbb, a világ élvonalába tartozó technikákat is, mint a szájfény, szájkiemelés technika, is biztosítani tudjam vendégeim számára.

Jelenleg egyéni, személyre szabott szájtetoválások készítése mellett saját sminktetováló márkánk a Permanent System hazai oktatásában veszek részt trénerként, hozzásegítve más kozmetikusokat is sminktetováló tudásuk megszerzéséhez, tökéletesítéséhez.

Gardai-eva-3dTudásomat az ajaktetoválások készítése során olyan méltán elismert szakemberek által tökéletesítettem, mint Alexandra Gorecka, aki a legszebb szájtetoválások készítőjének számít a világszerte. 3D és 5D ajaksatírozás, egyéni, személyre szabott árnyékolási technikák, kontúr nélküli ajaksatírozás, ezeket az innovatív, élvonalbeli ajaksatírozásokat hazánkban az elsők között készítettem, ezért jelentős tapasztalattal, rutinnal rendelkezem.

Készülékeim

Saját szakmai tapasztalatomból tudom, hogy igazán igényes és minőségi sminktetoválást csak a legmagasabb minőségi igényeknek megfelelő készülékkel lehet végezni. Szájtetoválásaimat ezért három csúcsminőségű készülékkel, a Margo Laser Digital, Vena, és Mastor Digital készülékekkel készítem. A három készülék biztosítja számomra, hogy mindig az adott technikának, bőrfelületnek leginkább megfelelő gépet használjam.

Festékek – Pigmentek

festekek

Szájtetoválásaim során három termék elismert márka a Permanent System, Bioevolution és Ecuri  pigmenteket használom. Színárnyalat tekintetében egyedülállóan, mintegy 50 -féle gyönyörű, finomabb, és intenzívebb hatású festékszín választását biztosítom vendégeim számára szájtetoválásaim során. Festékeim mindegyike a neves német Dermatest, „Excellent” minőségbiztosítással rendelkeznek, antiallergének és közel 15 év alatt egyetlen esetben sem okoztak allergiás reakciót.

Garanciát vállalok arra, hogy az Ön ajkaihoz, egyéniségéhez leginkább illő színt használom, festékeim biztosan benne maradnak a bőrben és idővel foltosodás nélkül, egyenletesen kopnak ki.