Bioevolution Margo Laser Digital sminktetováló készülék

Számos kollégánknak már volt alkalma megtapasztalni a különbséget a direkt és áttételes meghajtású kozmetikai sminktetováló készülékek között. Bioevolution Margo Laser Digital sminktetováló készülékünk modulos rendszerű, amely a legsterilebb körülmények között teszi lehetővé a bőr tartós színezését. Viszont ennél talán még fontosabb szempont, hogy készülékeink direkt meghajtásúak. Ez annyit jelent, hogy a motor rotáló mozgását áttétel nélkül alakítja át a tű alternáló mozgásává. A tű egyenletes lökethosszú, egyenletes időközönként létrejövő alternáló mozgása egy kiegyensúlyozott, meghatározott mélységű pigmentálást tesz lehetővé. Az alább bemutatott ábra segít érzékeltetni a két különböző meghajtási típusok közötti különbséget.

Bioevolution Margo Laser Digital sminktetováló készülék

Áttételes meghajtás jellemzően a tű és tűcsúccsal működő ceruzagépek és Hawk típusú készülékek jellegzetessége. Mint a képen jól látható az áttételtől eredő folyamatos rezgésnek és a nem optimális tűcsúcsnak köszönhetően a tű(k) oldalirányban kileng. Az oldalirányú mozgásnak köszönhetően a pigment szóródik az epidermisz és irharéteg különböző mélységeiben, ezzel egyenetlen bőrszínezést végez.
Szájtetoválás esetén alapvető fontosságú, hogy a készülék a lehető legkisebb mértékben sértse fel a bőrt, miközben a festékbevitel igen egyenletes képet kell mutasson.

sminktetováló-készülék