Fájdalommentes ajaktetoválás

Szájtetoválás

Valóban fájdalommentes sminktetoválás: Önmagában egyik sminktetováló készülék ill. technológia sem fájdalommentes, azonban a korszerű érzéstelenítő készítmények alkalmazásával már hatékonyan, és biztonságosan tudom érzésteleníteni az ajkakat, és valóban teljes fájdalommentességet tudok vendégeimnek biztosítani.  Nem kell többé rettegnie, hogyan fogja kibírni az ajaktetoválást, nincs szükség előzetes fogászati érzéstelenítő injekciózásra sem, amit korábban gyakran javasoltam, különösen alacsony fájdalomküszöbbel rendelkező vendégeim számára. Tényleg higgyék el, saját tapasztalatomra, és a vendégek visszajelzése alapján is, hogy a régebbi, kellemetlen, sőt gyakran fájdalmas ajaktetoválások kora már a múlté, helyette egy abszolút könnyen bírható, fájdalommentes beavatkozás érzése tapasztalható.

Hogyan tudok valóban teljes fájdalommentességet biztosítani?

Természetesen ebben közrejátszik lassan 20 éves sminktetováló tapasztalatom, rutinom, hiszen az évek alatt tökéletesen kifejlesztettem, hogyan tudok a legfinomabban, legkíméletesebben bánni az ajak érzékeny bőrével, és szintén nagyon sokat jelent az, hogy csúcskategóriás készülékekkel dolgozom, amelyek csak a legkisebb traumát okozzák a bőrnek. Ez azonban még nem lenne elég a fájdalommentesség biztosításához, az egyedülállóan hatékony, legújabb fejlesztésű érzéstelenítő készítmények nélkül. Ezek az érzéstelenítő készítmények már hatékonyan, hosszú időre tudják az érzéstelenítő hatást biztosítani, mindezt a korábban tapasztalható kellemetlen mellékhatások, mint a csípő érzet, jelentős mértékű duzzanat nélkül.

Az érzéstelenítés folyamata

erzestelenites

Ajaktetoválás során még a munka megkezdése előtt szükség van előérzéstelenítésre, amely kellő hatékonysággal zsibbasztja el az ajkak felületét. Ezen hatás eléréséhez az un. érzéstelenítő száj tapaszt alkalmazom, amely több hatóanyag kombinációját tartalmazza, és megfelelő érzéketlenséget biztosít a munka elkezdéséhez. Ezt a tapaszt egyszerűen felhelyezem az ajkakra, majd néhány perc hatóidő elteltével, eltávolítom.

Ezután már az ajaktetoválás ideje alatt egy folyékony érzéstelenítő készítményt alkalmazok, amelyet aplikátor segítségével dörzsölök be a bőrbe, ez biztosítja a folyamatos érzéstelenítő hatást az egész munka alatt.