Sminktetováló készülékeim

Saját szakmai tapasztalatomból tudom, hogy igazán igényes és minőségi sminktetoválást csak a legmagasabb minőségi igényeknek megfelelő készülékkel lehet végezni. Szájtetoválásaimat ezért három csúcsminőségű készülékkel, a Margo Laser Digital, Vena, és Mastor Digital készülékekkel készítem. A három készülék biztosítja számomra, hogy mindig az adott technikának, bőrfelületnek leginkább megfelelő gépet használjam.

Legújabb innovácós sminktetováló készülékem | Margo Laser Digital

margolLegújabb készülékem, a Margo Laser Digital mikroprocesszor által vezérelt, előrehaladott, intelligens technológiával rendelkezik.  Az általam eddig használt gépek közül a legnagyobb pontossággal dolgozik, ezért minimalizálódik a bőr sérülése, és gyorsabb a regenerációs idő.  Lézeres stimuláló rendszere szájtetoválást követően felgyorsítja a gyógyulást, redukálja a herpesz kialakulásának lehetőségét. A technológia kifinomultsága végett, ajaktetoválás készítésekor vendégeim többsége semmilyen kellemetlen érzést nem tapasztal. Ez különösen fontos számomra, hiszen a fájdalommentesség biztosítása mindig is kiemelt része munkámnak.

margo-laser

A lézer jelentősen lerövidíti szájtetoválást követően a regenerációs időt, redukálja a herpesz kialakulását

A készülék egy szabadalommal ellátott tűrendszert, a PRECISE Cartridge alkalmaz, amely a tökéletes higiéniás biztonságon felül a festéket a lehető legnagyobb mennyiségben, és egyenletesen adagolja a bőrbe. Ennek eredményeképpen gyógyulás után a pigment nagyobb mennyiségben és egyenletesebben marad az ajkak bőrében, mint korábban.

Vena Digital és Mastor Digital

big_vena

A Vena Digital és Mastor Digital készülékeket hosszas piaci tesztelés alapján választottuk saját sminktetováló márkánk készülékévé, amely kozmetikai és orvosi korrekciós pigmentálások készítésére egyaránt kiváló. A fő keresési szempont a készülék választása során az volt, hogy a sminktetoválást maximális precizitással, 100%-ban biztonságosan és a lehető legkisebb fájdalomérzettel lehessen készíteni. A gépek számos olyan technikai innovációval rendelkeznek amely ezen igényeket maximálisan kielégíti.

mastor

Precizitás

Az igényes, minőségi ajaktetoválások készítése során, főleg a száj kontürozásának készítésekor  elengedhetetlen a sminktetováló készülék precíz, pontos vonalvezetése. A Vena Digital és a Mastor Digital készülékek különösen precíz, határozott kontúrok készítésére alkalmasak. Digitális vezérlésük biztosítja azt, hogy tűje állandó, egyenletes leütésszámmal dolgozzon, amely feltétele annak, hogy a festékbevitel különlegesen egyenletes legyen, a festék valóban csak a bőr megfelelő rétegébe kerüljön, és évek múlva se váljon foltossá, egyenetlenné. A készülékek direkt meghajtása következtében az érzékeny bőr hámsérülése minimális, ezáltal jelentősen lerövidül a gyógyulási idő.

Biztonság

Sminktetoválás készítésekor alapkövetelmény a 100%-os sterilitás és a tökéletes higiénia, amelyet csak az egyszer használatos tűmodulok biztosítanak maximálisan. A legkorszerűbb sminktetováló készülékek, mint a Vena Digital és a Mastor Digital készülékek, kizárólag egyszer használatos biztonsági tűmodullal működnek, ami azért fontos, mert így a fertőzések lehetősége teljes mértékben kizárható. Sok forgalomban lévő készüléknél csak a maga a tetováló tű cserélhető, a tűmodul, amely szintén érintkezik a vendég testnedveivel nem eldobható, csak fertőtleníthető.

Fájdalommentes sminktetoválás

Napjainkra a sminktetováló készülékek innovációjában fő szempont a fájdalomérzet minimalizálása a sminktetoválás során. A Vena Digital és a Mastor Digital készülékek higiéniás moduljának tűje a legvékonyabb, átmérője megegyezik egy akupunktúrás tű átmérőjével. Ez a rendkívüli tűvékonyság a legkisebb traumát okozza a bőrnek, amely egyáltalán nem, vagy minimális fájdalomérzetet jelent a vendégnek. A fájdalomérzet további csökkentése érdekében a higiéniás tűmodulok tűi orvosi acélból készülnek, biztosítva a tű lehető legpontosabb behatolását a bőrbe, amely ezáltal nem ingerli a fájdalomérzékelő idegvégződéseket.

Természetesen a teljes fájdalommentesség elérése érdekében az ajaktetoválások során korszerű és hatékony érzéstelenítő készítmények alkalmazása szükséges, de a minőségi készülékek használata nagyban hozzájárul a tökéletes fájdalommentesség biztosításához az egyész munka alatt.