Szájkontúr és félsatír tetoválás

A szájkontúr és félsatír tetoválás a szájemelés mellett az egyetlen olyan tartós smink eljárás, amellyel a szájat optikailag nagyobbíthatjuk. Azonban ez nem jelent egyet azzal, hogy nagymértékben eltérhetünk a természetes száj méretétől vagy formájától.

kontúr-félsatír

Mint azt már említettük a Permanent System Symphony Pro készülékünk tökéletesen alkalmas érzékeny hámszövetek finom tetoválására. Ez alapvető fontosságú szájtetoválások esetében, hisz minden gyakorló sminktetováló tapasztalhatta már, hogy a száj hámszövete sokkal érzékenyebb, mint az arcbőr bármely egyéb felülete.

A megválasztott tűkombináció függvényében hajszálvékony szájkontúrtetoválások éppúgy mint dominánsabb kontúrvonalak kivitelezhetők a készülékkel: A/1R, A/3RL, A/3F, A/4F, A/5RL, A/5F. A sorokban kapcsolt ’flat’ tűk használata azonban igen gyakorlott kezet és 90°-os festékbejuttatási technikát kíván meg a felhasználótól. A különböző satírtechnikához tartózó tűkombinációknak ugyancsak számos variációja létezik: A/3RS, A/5RS, A/5F, A/3F, A/4F, A/5M1, A/4M1.

Permanent System alaptanfolyamunkon mutatjuk be az egyes tűkhöz tartozó legmegfelelőbb festékbejuttatási technikát, és az ehhez illeszkedő tű-dőlésszöget. Számtalan variáció lehetséges, a legmegfelelőbb tűmodul és festékbejuttatási technika számos tényező függvénye.

Ezentúl tanfolyamunk keretében minden tanfolyamozó kozmetikusnak lehetősége nyílik egy különlegesen pontos felrajzolási technika elsajátítására. Az ilyen jellegű mértani pontossággal beállított munka alapvető kelléke a tolómérő, vonalzó, körző.